O2s

Hvordan å lage en puddel skjørt

Iført en puddel skjørt kan være virkelig en morsom ting å oppleve

Iført en puddel skjørt kan være virkelig en morsom ting å oppleve. Bortsett fra å være trendy, puddel skjørt også se søt og veldig fleksibel. I tillegg til det, kan du koble dem med nesten alle andre slags klær. Hvis du prøver å bevare din jentete utseende, og minner om barndommen din, kan iført puddel skjørt sikkert hjelpe!

Det meste passer for pre-teens og yngre voksne, puddel skjørt er definitivt mote must-haves. En annen ting du må vite er at du kan lage en puddel skjørt av dine egne. Bli guidet av denne artikkelen i å gjøre din egen puddel skjørt. Med minimalt arbeid og innsats, kan du begynne å bruke en puddel skjørt uten å bruke altfor mye - og med hjelp av dine egne hender og list!

Hvordan å lage en puddel skjørt. Velg riktig type tekstil.
Hvordan å lage en puddel skjørt. Velg riktig type tekstil.

  1. Velg riktig type tekstil. I å lage din egen puddel skjørt, må du være veldig selektiv i materialet du vil bruke. For tekstil, velg en som er laget av tung og slitesterkt materiale. Bomull og silke vil mest sannsynlig ikke fungere. De kan bryte lett som du sikkert ikke ønsker for skjørtet ditt. Det er best å bruke filt eller fleece. Disse to typer av tekstil er laget av tunge materialer. Enda viktigere, de er ikke så svært dyr slik at de ikke vil få deg til å grave dypt i lommene.
  2. Forbered materialer som du trenger. Bortsett fra tekstil laget av tungt materiale, trenger du også en markering verktøy, aviser, trimmet stoff, et målebånd, et elastisk materiale og en jern-on puddel overføring.
  3. Ta målene. Definitivt, i å lage din puddel skjørt, vil du trenger å vite din størrelse. Ta målinger av dine kroppsdeler spesielt midje, hemline og kalven. Etterpå satt i noen kvoter for målingene. Ikke for å lage en størrelse kvote som er større enn en tomme da dette kan gjøre din puddel skjørt ser veldig fluffy og store.
  4. Ordne mønsteret. Deretter fokus på mønster på skjørtet ditt. Dette vil fungere som din guide når du begynner å lage skjørtet. Bruk på mønsteret målingene du har gjort tidligere. Gjøre dette i alle retninger slik at det dannes en sirkel i et mønster. Også lage et mønster for linningen. Legg en halv tomme til midjemålet og merke det på mønsteret.
  5. Påfør mønsteret til stoffet. Når mønsteret er ferdig, legge den ut på filt med ryggen sømmen brettes. I denne fold, har du muligheten til å sette en glidelås for skjørtet ditt. Ellers kan du bare la den være åpen.
  6. Avslutt linning og hem. Lag en krok og et øye for linningen. Pass på at det har minst en halv tomme sømmonn. Brett den delen av linningen og sy den. I mellomtiden vil det være lettere hvis du maskin sy nederst. Bare gi minst en fjerdedel tomme kvote.
  7. Sett puddel og streng. Til slutt, må du sette den puddel og streng for å fullføre arbeidet. Når dette er gjort, er puddel skjørt allerede gjort, og du kan begynne å bruke og flaunting det!

Puddel skjørt er en fryd å bære på grunn av deres veldig fri form, som letter din bevegelse. Hvis du er glad i dans, er denne type skjørt svært godt egnet i å holde deg i fri bevegelse. Begynne å lage din egen puddel skjørt nå.