O2s

Hvordan å lage en honning ansiktsmaske

Ansiktet er det første du ser når du snakker med noen

Ansiktet er det første du ser når du snakker med noen. De fleste kvinner er skjønnhet bevisst, det er derfor de bruker mye penger på skjønnhetsprodukter, som tonere, ansiktsmasker og kremer. Noen kvinner opplever at å bruke disse kommersielle produktene er ikke effektiv. Hvis du er en av de kvinnene som har prøvd alle kommersielle produkt som er tilgjengelig i markedet, og du fortsatt ikke ser resultater, kan du prøve en mer naturlig tilnærming til forskjønne huden.

Hvordan å lage en honning ansiktsmaske. Samle alle materialer og ingredienser.
Hvordan å lage en honning ansiktsmaske. Samle alle materialer og ingredienser.

Noen kvinner foretrekker å lage sine egne ansiktsmasker og andre ansikts kremer. Bortsett fra de ingredienser som billigere enn kommersielle produkter, de også fungere godt. En av ingrediensene som sies å stramme ansikts porene er honning. Du kan enkelt lage din egen ansiktsmaske med litt honning og andre ingredienser fra kjøkkenet ditt!

Her er fremgangsmåten på hvordan du lager din egen honning ansiktsmaske:

  1. Samle alle materialer og ingredienser. For denne ansiktsmaske, du kommer til å trenge et egg, honning, lavendel olje og en container. Du kan få alle disse ingrediensene fra din lokale matbutikk. Alle disse ingrediensene vil bidra med noe bra for huden din. Honningen vil hjelpe stramme porene og fukte huden, lavendel vil hjelpe deg å føle deg rolig og avslappet, og egget vil gjøre huden føles stram, og dette vil gi deg en midlertidig ansiktsløftning.
  2. Separat eggehvite. Skill eggehviten fra plommen. For å gjøre dette, knekke egget i midten og sakte skille egg hvite fra eggeplomme ved å overføre eggeplomme og tilbake ved hjelp av eggeskall. En annen ting du kan gjøre er å sakte helle eggehvite til en bolle til all eggehvite har falt. Vær sikker på at plommen ikke ødelegges når du gjør dette så vil du ha en hard tid å skille det fra eggehviten.
  3. Blande honning ansiktsmaske. Bruk bollen der eggehvite er. Mål en teskje honning og sette den inn med eggehvite. Etterpå legger en dråpe lavendelolje til blandingen. Bland ingrediensene med en gaffel inntil den er godt blandet. Deretter helles blandingen i en beholder.
  4. Ved hjelp av ansiktsmasken. Rense ansiktet først med mild såpe og vann. Plasser forsiktig honning maske på ansiktet med fingrene og lett massere hele ansiktet, spesielt t-sonen. Den t-sonen er pannen, nesen og haken. Disse er de deler av ansiktet som blir oiliest. La masken tørke og bosette i minst femten minutter. Etterpå vasker blandingen av med vann.

Dette er fremgangsmåten for hvordan du kan lage din egen honning ansiktsmaske

Dette er fremgangsmåten for hvordan du kan lage din egen honning ansiktsmaske. Hvis du har noen leftover blandingen, legg den i en beholder og oppbevar den i kjøleskapet. Du kan bruke blandingen for bare noen få dager så pass på å sjekke før du bruker masken igjen.