O2s

Hvordan å lage en cheerleader overlevelse kit

Så har din datter bli en cheerleader i skolen

Så har din datter bli en cheerleader i skolen. Det kan være på grunn av hennes vakre ansikt, sexy kropp, atletiske, dans ferdigheter, eller pep. Uansett er tilfelle, bør du være stolt ettersom cheerleading er normalt forbeholdt de få utvalgte. For å vise hvor stolt du er av din datter, kan det være lurt å dusje henne med gaver. En gave som du kan vurdere som er helt relevant for hennes liv som en cheerleader er en survival kit spesielt for cheerleaders. Her er noen tips om hva du skal kaste i settet.

  • Start med et kort. Dette er trolig den viktigste fasett av noen gave, kortet. I dette tilfellet, er du presenterer henne med denne survival kit for å vise henne at du er ekstremt stolt av hva hun har oppnådd. Plukk ut en fin kort relevant for anledningen, har Hallmark alt ned pat, eller du kan lage og skrive ut dine egne. Uansett er tilfelle, sørg for å skrive en meningsfull melding på hvordan du er stolt av henne og hvordan du skal se hver presentasjon jubelen troppen vil gjøre i løpet av de ulike sportsarrangementer i skolen.
  • Kast i en rekke søte ting. Siden datteren din er girlie girl type, kan det være lurt å kaste i en masse ting som hun vil finne søt. For startere, kaste i en knapp i form av en fin og gul lykkelig ansikt. Legge til et par klistremerker med hjerter, stjerner og lignende til å representere hvor mye du elsker henne og at du alltid tenke på henne som en stjerne. Til slutt kan du sannsynligvis kaste i en miniatyr pom-pom eller noe.
  • Legg noen praktiske elementer. Bortsett fra søt ting, vil du definitivt ønsker å legge til flere elementer som vil hjelpe henne i hennes cheerleading forsøke. Til å begynne med, legger et ansikt håndkle med navnet hennes brodert på den. Hun kan bruke dette til å tørke bort svetten etter hennes cheer dance. Strepsil pastiller eller noen andre merke for den saks skyld er store filer, så vel siden cheerleading kan virkelig understreke ut sine stemmebåndene. Et par pannebånd og scrunches er elementer du kan legge siden hun kan bruke disse til å fikse håret som hun utfører for publikum. Til slutt kan du legge til en termos full av iskaldt vann i tilfelle hun blir tørst etter.
  • Pakk den opp. Når du har alle elementene klare, finne en fin pose som kan holde alt sammen. Posen selv bør være noe hun ikke vil ha problemer med lugging rundt. En liten og søt ryggsekk vil gjøre pent. Pakk ting i begynnelsen med praktiske ting etterfulgt av rare elementer. Plasser håndskrevet kort på toppen. På kortet, ikke glem å liste ned elementene i posen. Lukk posen og vurdere pakke det opp i en bue eller bånd.


Hvordan å lage en cheerleader overlevelse kit. Kast i en rekke søte ting.
Hvordan å lage en cheerleader overlevelse kit. Kast i en rekke søte ting.

Det er en myriade av andre elementer du kan sikkert tenke på å legge til. I alle fall, sørge for at hun bringer denne survival kit med henne under hvert arrangement der hun har til å utføre. Dette vil bety at du blir nødt til å pakke og fylle opp igjen posen hver så ofte.