O2s

Hvordan å lage design med neglelakk

Nail mote er en av de hippeste og hotteste ting at kvinner er overbegeistret over disse dager. Dette er grunnen til at det ikke er noen lurer på hvorfor det er spiker salonger eller spas på nesten hvert hjørne av gaten. Kvinner søker disse stedene for å skjemme bort seg selv og få disse frekke design på sine negler. Ikke alle, men har råd til spiker salonger. Her er hvordan du kan lage design selv.

Manikyr

Hvordan å lage design med neglelakk. Manikyr.
Hvordan å lage design med neglelakk. Manikyr.

Manikyr. Start med å rense neglene. Pass på at det ikke er noen overdreven neglebånd og at det er renset godt. En rekke personer satt på håndkrem rett etter en fersk manikyr. Selv om dette er bra, gjør det et poeng å la kremen sitte å sørge for at huden absorberer det før du tar på noen polsk. Tørre og rene negler sikre at fargesettene og stikker godt til spiker.

Forbered posh sett. Samle sammen materialer som trengs i spiker dekorasjoner. En god fargepalett, noe som betyr varierende farger neglelakk la fantasien til å fungere. Dette kan du også mikse og matche basert på dine preferanser. Andre materialer som klistremerker (det er spiker klistremerker som lett kan kjøpes i butikker), paljetter og glitter av forskjellig farge kanskje brukes til å designe neglene.

Male bort

Male bort. Velg den fargen du ønsker fra de tilgjengelige palett som du har. Det vil være praktisk å arbeide med to eller tre farger. Fargevalg kan matches med kjole eller antrekk for å bæres til festen av hendelsen for bedre kompliment. Ikke vær redd for å mikse og matche farger. Kreativitet er navnet på spillet.

Arbeid i slants

Manikyr. Forbered posh sett.
Manikyr. Forbered posh sett.

Arbeid i skjevheter. En enkel design som du kan følge er å følge et skrått mønster som neglelakk er brukt på spiker. Arbeidet med én farge om gangen til alle tre farger er brukt på spiker. Sørg for å gi hver søknad til tørt før du går videre til en annen farge. Gjør dette til alle negler er dekket med skrått mønster med de ønskede fargekombinasjoner.

Gjør det gnisten. Hente en flaske polsk og frakk bunnen av neglen. Gjør dette nøye, slik at det har blitt brukt ikke vil kjøre. Når dette er gjort, glitter kan helles over til spiker gir det som glitrende effekt. Det er flere måter på hvordan glitter kan brukes. En liten beholder kan fylles og spikeren dyppet i det eller ved hjelp av en liten applikator å strø glitter over spikeren. Når du er ferdig, pels spiker ved hjelp av klare polish.

Piffe den opp. Fyre opp spiker design ved å legge mer liv til det. Noen forslag inkluderer klistremerker som går sammen med fargevalg eller paljetter. Begge kommer i forskjellige utførelser. Matching kan gjøres basert på dine preferanser.

Det er mange flere mønstre og ideer som du kan putte inn i bildet når du utformer neglelakk. Fantasien er eneste begrensning. Hele poenget er: spiker design trenger ikke være dyrt likevel. Alt som trengs er enkle materialer og kreativitet.