O2s

Hvordan å kle seg som en harley mama

Harley Davidson eller andre sykkel merker ble gjort for å tilfredsstille menns ekstreme ønske om å utforske verden utenfor. Vel, kvinner ønsker å utforske en ny verden i en svært ukonvensjonell måte, også. Riding en sykkel vil sikkert gjøre deg se kul og kanskje varmt. Men hvis du ikke er godt kledd som en ekte sykkel rytter, så er du kanskje ødelegger spillet. Se ditt beste når du sykler og være en Harley mama.

Hvordan å kle seg som en harley mama. Boots.
Hvordan å kle seg som en harley mama. Boots.

Ikke har noen anelse om hvordan å kle seg godt når man kjører en motorsykkel? Nedenfor er de tingene du bør ha for å fullføre en Harley mama outfit:

  • Boots. Du er ikke en ekte biker hvis du ikke ha på seg støvlene. Dessuten er det feminine-designede støvler som vil være perfekt for både funksjon og mote. Når du velger et par støvler, sørg for å velge noe som du vil bruke for lang. Et par av kvalitet lærstøvler er den beste. Har noe med stål tå også. Det vil være bra ved manøvrering med pedalene.
  • Bukser. Et par bukser vil være stor for en lang utendørs reise. Et par denim bukser er greit for sommer ritt, men skinnbukser vil være bedre for andre årstider. Det vil se bra ut, også, og vil gjøre at du ser ut som en ekte Harley mama.
  • Skjorte. En kul og interessant skjorte er nok som en topp. Men hvis du ønsker å se mer sexy, vil en tank top skjorte bli bedre. Disse skjortene er billig, uansett. Du trenger egentlig ikke å vise den konstante også fordi du vil dekke det med en jakke. For det bedre å velge en skjorte som vil bli stor med jakken på.
  • Jakke. En skinnjakke, som et par støvler, er et viktig element når man kler seg ut som Harley mama. Nøye velge en skinnjakke, though. Det vil være et dyrt kjøp pluss at du må bære det om og om igjen. En denim jakke vil bli bra, også, hvis du ikke har råd til å kjøpe skinn. Det er en god ekstra jakke også i tilfelle du ikke kan bære skinn.
  • Hestehale. Du vil bruke hjelm når man kjører en sykkel. Så en flott frisyre som bare vil bli ødelagt når du bærer hjelm er ikke så praktisk. Hvis du har langt hår som ser bra ut, så kan du la den som det. Men binde håret med et skinn hestehale vil bli kvitt flokete hår under turen. Dette vil gjøre turen komfortabel, også.
  • Hjelm. Mange ryttere hater å bruke hjelm fordi det vil bare ødelegge deres stil. Vel, mer enn stil, er din sikkerhet mye viktigere. Bruk hjelm selv om det er ikke så godt å se på med antrekket ditt. Du kan erstatte din hjelm hvis det ikke ser så Harley mama. Kjøp noe som vil være fleksible for den andre syklisten antrekk. Sørg for at det er trygt, også.
  • Nyanser. Mørke og store solbriller vil være svært nyttig, spesielt for en dags kjøring. Om natten kan du ha lys-fargede briller for å beskytte øynene. Du trenger ikke å kjøpe nyanser hvis hjelmen har en beskyttelse for øynene.

Kle seg ut som en Harley mamma legger til føler at du er en ekte Harley mama selv om du ikke eier en stor Harley Davidson. Mer enn stil, vil dette antrekket gi deg størst mulig beskyttelse mens du nyter turen i den åpne plassen.