O2s

Hvordan å kle på et kontor julebord

Dine medarbeidere er trolig folk som du får se de mest hverdagslige. Imidlertid er det sannsynlig at det er bare under morsomme office funksjoner som du får se sin laidback, avslappet side. Funksjoner som kontor julebord er din mulighet til å røpe at du kan være mer moro enn hvordan de oppfatter deg å være under kontoret møter. Hvis du ønsker å finne ut hvordan du kan kle på et kontor julebord for å få mest mulig ut av anledningen, les videre for noen gode tips:

Hvordan å kle på et kontor julebord. Det du har det.
Hvordan å kle på et kontor julebord. Det du har det.

En. Husk at du fortsatt kommer til å være på kontoret. Ja, dette er en fest, men lokalet er fortsatt på kontoret, og de andre menneskene du vil bli sosialt samvær med er dine medarbeidere. Med dette i tankene, er det viktig at du finner en balanse mellom laidback og polert. Det ville være svært vanskelig å gjenvinne troverdighet når dine medarbeidere begynner å kalle deg "Slinky Susan".

2. Vit hva du skal unngå. I generelle termer, unngå iført klær som er for trange, for avslørende, eller for kort. Og selvfølgelig, slitasje bare alderstilpasset klær (for tips, klikk her ), og i farger som vil se bra ut mot din hudtone og hårfarge.

3. Ser morsomt og sexy, på en subtil måte. Det er mange måter du kan avsløre din morsom side uten å måtte ty til å vise for mye hud. Bruk morsomt tilbehør som fremhever dine beste trekk. Ikke vær redd for å eksperimentere med funky tilbehør, bare så lenge du konsentrere deg om bare ett eller to (mer enn dette og du vil sannsynligvis ende opp som ser ut som et juletre).

4. Vet om noen forslag. Det finnes ingen enkelt foreskrevet antrekk å ha på et julebord, men du kan gå i retning av noen av disse foreslåtte get-ups:

For kvinner: en flatterende button-down pastell bluse eller en fargerik v-hals wrap-around bluse sammen med mørke slacks, eller en lys-farget høyhalset paret med en slank blyant-cut skjørt og en lang kjede. Du kan også bruke en enkel cocktail kjole.

Hvordan å kle på et kontor julebord.
Hvordan å kle på et kontor julebord.

For menn: en lys-farget krage polo skjorte, eller en skarp hvit button-down skjorte med v-hals genser, sammen med mørke eller lyse slacks.

5. Finn ut om du har et tema. Mange ganger, kontor parter har et tema å fremme kontor ånd. For eksempel kan noen avdelinger tilordnes en bestemt julen farge (rød, grønn, sølv, etc) eller må kanskje komme som en julegave ikon. Vær helt sikker på å vite hva temaet er, slik at du ikke ville bli tatt ut.

Det er også en god idé å finne ut hva andre kolleger planlegger å bruke til festen, eller i det minste se på bilder av tidligere kontor julebord, så du vil få en idé som til vanlig kleskode under slike funksjoner.

Det du har det

Det du har det! Dette er bare noen av de gode tips for å hjelpe deg å vite hva du skal ha for et kontor julebord. Husk, er det viktigste at du er hjemme med det du har på deg, så du ville være fri til å bare la det løs og ha det litt kontor moro! Lykke til, og håper dette hjalp deg ut!