O2s

Hvordan å kle for arbeid over 50

Du er mer enn konkurransedyktig om arbeidet ditt

Du er mer enn konkurransedyktig om arbeidet ditt. Men de fleste arbeidsgivere finne eldre mennesker ikke er like konkurransedyktig som de yngre. Slett at misforståelse av ikke bare fungerer bedre, men ved å kle seg godt for din alder og ditt arbeid. Den fysiske kan være en grunn faktor for konkurranseevne, men som kunne hjelpe folk gjenvinne tillit til deg.

Hvordan å kle for arbeid over 50. Kle noe konservativ og anstendig.
Hvordan å kle for arbeid over 50. Kle noe konservativ og anstendig.

Følg disse tipsene når dressing opp på jobb hvis du er over 50:

  • Kle av koden. Hvert selskap har en kleskode for sine ansatte, spesielt hvis de ikke krever en uniform. Både unge og eldre ansatte må følge en viss kleskode. Dressing opp innenfor reglene vil være passende for ditt arbeid og din alder.
  • Kle av komfort. Flytte rundt for å gjøre arbeidet ditt er mye viktigere enn å posere en god måte. Så mens du følger kleskoden, følg komfort i tillegg. Du trenger egentlig ikke å bruke for kort skjørt dersom selskapet trenger du å ha et skjørt. Kle lengre skjørt, spesielt hvis du ikke er så sikre på å vise bena.
  • Kle noe konservativ og anstendig. Eldre mennesker er ventet å bære mer konservative klær spesielt på jobb. Yngre kvinner kan vise frem noen cleavage eller ha kortere skjørt. Men du, bør du ha noe som ikke vil røpe for mye hud. Det er ikke det at du ikke har rett til å bruke korte skjørt eller noe som vil avsløre cleavage. Iført noe konservativ vil holde andre folks respekt på deg.
  • Kle rengjøre. Renslighet snakker om profesjonalitet. Så selv om din jobb er utendørs, bør du alltid ha rene klær. Dette gjør at du ser anstendig, riktig og profesjonelle.
  • Kle trenden. Prøve noe nytt for en nyere utseende. Dette vil gjøre at du ser mer interessant. Dette betyr ikke at du bør prøve seg skinny, lave jeans eller bære mye av armbånd. Se på noen showbiz stjerner på samme alder. De er over 50 men de kler seg moteriktig. Det finnes tilbehør og klær i den nåværende trenden som passer for din alder. Prøv dem du er komfortabel med å bruke enda vil gjøre deg se moteriktig mens du holder anstendighet.
  • Kle klassiker. Hvis du ikke kan bestemme hvilken kjole å ha, bedre gå for tradisjonelle klær for arbeidet ditt. Classic betyr tidløs og være utover 50 blir tidløs. Klassiske klær er alltid i og vil aldri gå av moten. Så bedre investere på slacks, vanlig farge sandaler, og frakker. Disse bør få deg til å se bra og profesjonelt for arbeid.
  • Kle med undertøy på. Undergarments vil forme opp kroppen din. Disse kan ikke gjøre deg se en mye tynnere, men i det minste vil undertøy gjøre kroppen din ser godt for kjolen din. Disse vil hjelpe klærne passer bedre på kroppen din.

Iført noe kjedelig er et stort nei-nei selv om du er over 50

Iført noe kjedelig er et stort nei-nei selv om du er over 50 år. Å være eldre betyr ikke at du bør også være ute av moten. Dressing opp for arbeidet riktig og moteriktig når du er over 50 vil øke selvtilliten din og andres tillit til deg.