O2s

Hvordan å ikke se din alder

Alle ønsker å se yngre ut enn han egentlig er

Alle ønsker å se yngre ut enn han egentlig er, med mindre du er en tenåring som ønsker å bli mer moden ute. Selv om dette er lettere sagt enn gjort, er det ganske lett i disse dager til å alltid se frisk og ung til sinns med mangfoldet av stiler og produkter som er tilgjengelige for alle. Denne artikkelen lister opp noen av mulighetene du har til å hjelpe deg å se og føle deg yngre enn du egentlig er, men på slutten av dagen, som de sier, er alder alle i tankene.

  • Ta vare på huden din. En av de største synderne på aldring er rynkete hud og en av de viktigste årsakene til rynker er tørking på grunn av over eksponering for solen. Med det, bør effektiv solkrem være din beste venn hvis du ønsker å senke den aldrende effekten av solen. Husk at selv om det er ikke så solfylte, skadelige solstrålene fremdeles nå deg, så du må bære din solkrem hele tiden.
  • Holde huden fuktig. Den samme tanken med seg solkrem, må du også holde ansiktet og resten av kroppen din fuktes. Dette er spesielt viktig for personer som er utsatt for tørre miljøer som daylong air-condition. Tørr hud tar lengre tid å helbrede, hvis den gjør det, så holder deg fuktes med lotion og ansiktskrem er veien å tidløs skjønnhet.
  • Tenker ung, dressing ung. Det er en fin linje mellom å kle seg i kostyme og dressing hip og unge. En av de beste måtene å ikke så stresset og datert er ved å ha en morsom jakt garderobe som du enkelt kan skalere opp eller ned avhengig av anledningen. Ikke nøl med å ta sporadiske lyse farger som kiwi grønn eller solskinn gul. Men dette betyr ikke at du trenger å kle seg ut som du fortsatt er i videregående skole. Du må fortsatt ser polert, med den rette lengden på skjørt eller bukser å gå med spillestedet din.
  • Trene regelmessig. En av de mest effektive måtene å holde seg ung og frisk på samme tid er å ha en enkel vanlig øvelse diett som du kan holde seg til. Det er mer viktig å opprettholde en syklus enn å ha noen få makt økter i treningsstudio. Dette kan bare bety at bi-ukentlige joggeturer på nærmeste park. Du trenger bare å få svettekjertlene jobber innimellom og å strekke på bena en gang i blant.
  • Spise riktig, hviler riktig. Sist men ikke minst, du må følge med alle de nevnte tips med riktig balansert kosthold og riktig mengde rekreasjon tid. Har ikke spart på å sove. Søvn eller nedetid er tiden kroppen gjenoppretter tapt fuktighet, styrke og reparasjoner uansett skade har blitt gjort til kroppen din den dagen. Matche dette med et sunt kosthold (ikke nødvendigvis restriktiv eller vegetarisk kosthold), og du bør være på vei til nesten endeløs ungdom.


Hvordan å ikke se din alder. Ta vare på huden din.
Hvordan å ikke se din alder. Ta vare på huden din.

Tipsene ovenfor bør kunne hjelpe deg å kutte flere år av din bevegelse og kroppen mye for din og alle andres overraskelse.