O2s

Hvordan å identifisere ekte Gucci håndvesker

Gucci håndvesker er generelt et jaget stykke produkter spesielt for kvinner som lengter etter å føle elegant og grasiøs. Men i dag er det utallige utspekulerte tradere og konsernene som prøver å forfalske disse håndvesker, kopiering nøyaktig samme utseende av ekte Gucci håndvesker. Ved hjelp av samme farger og opplysninger som ligner på Gucci designer produktene, de håpløst sliter med å omgå disse imitasjoner å være the real thing. Forbered dine vaktsomme øyne å vite om du har kjøpt Gucci veske er ekte eller bare er en etterligning av the real thing. Slik gjør du:

Hvordan å identifisere ekte Gucci håndvesker. Gucci stoff materialer.
Hvordan å identifisere ekte Gucci håndvesker. Gucci stoff materialer.

  • Den gucci logo. Identifiser logoen før du kjøper en. Ekte Gucci-logoen er synlig på innsiden av vesken. Med denne stilen, kan produsentene aldri kopiere ektheten av Gucci håndvesker. Du kan også be om et sertifikat av ekthet av veske hvis du fortsatt er tvilsomt med deg egen evaluering. Sertifikatet holder vesken kontroll nummer. Du kan kontakte Gucci kundeservice assistenter eller besøke deres hjemmeside.
  • Gucci stoff materialer. Gucci håndvesker er laget av italienske velbygde materialer. Du kan sjekke sin kvalitet med kontinuerlig strekk. Nyansen av lær og materialer bør være lyse, og er ikke fading. Når en veske eksistert i over 50 år eller mer, konsernene bruker dette modnet poser for en mer lukrativ og givende produksjon.
  • Den gucci dekker. Gucci håndvesker har pene sting. De går for små syr og ikke de usammenhengende eller uregelmessig seg. Undersøke Insignia. Det må være på en jevn og glatt kvalitet. Se opp for sin holdbarhet. Men lagene kan synes ikke å ha uregelmessige stykker, masker synes å være ubalansert. Sjekk om glidelås, spenner, håndtere, og knappene er like seksjoneres.
  • Den gucci serienummer. Gucci håndvesker har serienumre der forfalskninger eller imitasjoner ikke har. Når du kjøper på nettet eller i butikken, be om serienummeret før du kjøper den for å verifisere ektheten.
  • Den gucci tilbehør. Gucci produkter leveres med en støvpose og sitt varemerke eske. Være tvilsomt om det har mye ekstra tilbehør. Gucci produsenter aldri inkluderer reservedeler av deres tilbehør. Det handles enkeltvis.
  • Den gucci butikken. Hvis Gucci håndvesker ble kjøpt i en Gucci butikk, så er det sikkert å være autentisk. Likevel, når du kjøper en veske i en nit marked eller i en rabatt butikken, så har du etterligning en.
  • Den gucci design. Gucci håndvesker har gull håndtak og tilbehør. Det er populært å navnet "Gucci Parfums." Stripene er av farger blått og rødt og ikke noen andre typer solide farger. Stripes bør også være klar og jevn, ikke vridd eller unaligned. Den autentiske veske håndtak er tykkere og kortere enn de falske. Legg merke til at imitasjon Gucci håndvesker har lengre og tynnere håndtak enn sistnevnte. Guccis har bunnen av deres håndvesker å være litt rundt. Når du har en veske som er firkantet så det er humbug. Og G synes å være tykkere at den opprinnelige.

Gucci håndvesker ha evig stil og skjønnhet

Gucci håndvesker ha evig stil og skjønnhet. De er i en topp-karakter kvalitet som kommer i et bredt spekter av stiler å gå med dine daglige type mote idé. Bare se opp for falske så det vil ikke tynge mote bildet.