O2s

Hvordan å holde styr på golf handikap gratis på nettet

Golf er en populær sport blant de rike

Golf er en populær sport blant de rike. Det innebærer bruk av en klubb og en ball, der en golfspiller er dømt en vinner basert på hans evne til å treffe ballen, skyter den i hullet, mens du bruker færrest slag. Det er ingen standard playing field for golf, som ulike golfbaner har unike landskap. En vanlig golfbane består av 18 hull, strategisk merket med flagg. Hvis bare 9 hull er tilgjengelig, 2 omg spilt for å nå 18 hull. Fleste hull er utformet på en slik måte at T-av punkt har en god siktlinje til hullet. Noen, på den annen side, eller de mer utfordrende enere, er de som bøye til venstre eller høyre.

Selve golf score beregnes ved å trekke en verdi som kalles handicap form antall slag spilleren har gjort i hele løpet av spillet. Handicap er verdien som brukes av amatører golf spillere til å registrere og måle deres evne til å spille den vanskelige sporten i forhold til andre mennesker. Det gjør liksom forskjellige spillere av varierende evner å spille sammen som det liksom utjevner spillerne og fjerner "bias" av spillerne på den ekstreme enden av spekteret. Dermed antyder en høyere handicap verdi dårlig spilleferdigheter i forhold til en med lavere handicap verdi.

Det er ulike regler for handikap per land

Det er ulike regler for handikap per land, men generelt, autoriserer organisasjon basert i Skottland alle respittsystem rundt om i verden bortsett fra i Europa, Mexico og Canada. I USA og Mexico, Europa Golf Association regler mens i Canada, er Royal Canadian Golf Association regler brukes. Dessuten er handicap satt av golfkøller eller nasjonale golf organisasjoner. Så enten du er nybegynner eller en hyppig spiller, bare så lenge du spiller golf tilfeldig, har du et handikap verdi for å holde oversikt over poengsummer. Det må bemerkes skjønt at respittsystem ikke brukes i profesjonelle golf-spill.

Hvordan å holde styr på golf handikap gratis på nettet. Golf er en populær sport blant de rike.
Hvordan å holde styr på golf handikap gratis på nettet. Golf er en populær sport blant de rike.

Siden scoring er den eneste måten å måle din forbedring i denne prestisjetunge sporten, er det viktig at du er i stand til å overvåke din score og datamaskinen for ditt handicap. Den gode nyheten er at du trenger ikke gjøre dette med en penn, papir og kalkulator som mange online nettsteder gir denne fantastiske tjenesten gratis!

  • . Materialer Hva vil du bare trenger er følgende: en datamaskin og Internett-tilgang.
  • Viktig informasjon. Du må vite kurset vurdering, skråning, lengde og nivå av golfbanen du spiller. Disse vil være avgjørende i beregning av ditt handicap verdi.
  • Verdifulle områder. Sjekk ut nettstedene nedenfor. Disse er de mest nyttige av alle vurderinger: www.golflink.com og golf.sports.yahoo.com
  • Ord av forsiktighet. Ta oppmerksom trodde at de beregnede handicap i de ovennevnte områder er ikke offisielle Ghin verdier. Du er pålagt å betale ca 25€ til 40€ bør du trenger en Ghin-akkreditert offisielt handikap verdi.


Så der har du det

Så der har du det. Hva venter du på? Tee vei til en vellykket golf spillet og nyte en problemfri gratis måte å computing for ditt handicap!