O2s

Hvordan å holde leppene friske og fuktig

Lære å holde leppene friske og fuktig er noe vi alle sliter med innimellom. Dette gjelder spesielt i vintermånedene. Leve innendørs med varme tørre varmen kan gjøre skade på våre lepper. Å være ute med kalde tørre vinder også kan ta fuktighet rett ut av våre lepper. Lære noen enkle trinn for å fuktighetsgivende våre lepper og holde dem friske vil hjelpe oss alle.

Våre lepper er hud

Hvordan å holde leppene friske og fuktig. Våre lepper er hud.
Hvordan å holde leppene friske og fuktig. Våre lepper er hud.

Våre lepper er hud. De er en del av kroppen organ kalt Integumentary. Det er en gruppe av organer som består av hud, hår og negler. Dens funksjoner er å beskytte kroppen, eliminere avfall og regulere kroppstemperaturen. Selv om du kan se leppene som bare passasjen for mat, de serverer en svært viktig funksjon.

Når vi er dehydrert, er en av de første stedene vi legger merke til våre lepper. Hvis du ikke får de nødvendige 8 til 10 glass vann om dagen vil kroppen din begynne å rasjonere. Leppene vil ikke få fuktigheten de trenger fra innsiden. De vil bli tørr og sprukken. En veldig enkel løsning på dette er å sikre at du får de glass vann. Å være proaktiv vil hindre leppene fra å være sprukken og tørr. Når de legger opp på vannet, vil leppene blir sunnere og fuktig igjen.

Bruk en kvalitet spisepinner eller garantere når du vet at du kommer til å bli utsatt for elementene. Det finnes mange varianter tilgjengelig hos din lokale dagligvarehandel eller mega mart butikken. Finn en som har en solkrem, ja selv om vinteren leppene trenger sunblock. Prøv å finne en fin naturlig leppe beskyttelse. En som kan ha vitaminer, sunblock og naturlige oljer er best. Hvis det overhodet er mulig holde seg borte fra voksaktig de med petroleum. Mens de kan hjelpe til med å sikre fuktighet er ikke tatt ut av leppene dine, kan de være skadelig.

Hvordan å holde leppene friske og fuktig.
Hvordan å holde leppene friske og fuktig.

Ikke slikke leppene. Fristelsen for sprukne lepper er å slikke dem til å legge fuktighet til dem. Spytt vil gjøre akkurat det motsatte. Hvis du er iført en flavored leppe beskyttelse dette kan selv legge til problemet. Spytt vil gjøre leppene vises enda mer sprukken og du vil begynne å legge merke til tørr død hud på leppene.

Om vinteren hvis du befinner deg utenfor prøver å holde leppene dekket. Holder leppene vekk fra kalde tørre vinder vil hjelpe dem til å holde seg frisk. Det samme gjelder hvis du bor i et område som er varmt og tørt. Noe så enkelt som å dekke munnen med et skjerf, vil bidra til å holde kald vind ut leppene og bidra til å beskytte dem.

En av nøklene til å holde leppene friske og fuktig er å drikke mye vann, beskytte leppene med solfaktor, og ikke slikke leppene. Bruk kvalitet lepper produkter, helst med naturlige ingredienser. Produkter med ekstra vitaminer, som for eksempel E skal hjelpe til med å holde leppene friske. Husk i vintermånedene leppene trenger ekstra beskyttelse.