O2s

Hvordan å ha feilfri hud

Noen tips for å få deg klar ønskelig hud

Vi ønsker alle vakre feilfri hud, men ukjent for oss selv, vi kan være sabotere dette fra faktisk skjer. Her er noen tips for å få deg på vei til det klart ønskelig hud.

Trinn 1

Fra innsiden og ut. Den første og kanskje mest viktig skritt mot perfekt hud starter på innsiden, hva du putter i kroppen din har en stor innflytelse på din generelle utseende, og den gode nyheten er at vi kan mate og gi næring huden vår vakker, så lenge vi gjøre de rette valgene i det vi nærer oss med! Ting å gjøre: - Ta en multivitamin - Spis mange ferske (organisk, fortrinnsvis) frukt og grønnsaker - Drikk vann som det kommer ut av stilen, trenger huden din vann mer enn noe annet! - Prøv å begrense alkohol, sukker og bearbeidet mat inntak, de er rett og slett sa nei beautifiers - Hvis du ønsker feilfri hud, er røyking uaktuelt. Røyking kveler bokstavelig talt huden.

Trinn 2

Holde den ren. Finn ut hvilken hudtype du har (normal, tørr, fet eller kombinert hud) slik at du kan finne matchende type hudpleieprodukter å handle for. La oss bryte ned hudpleie rutine som er nødvendig for å oppnå og opprettholde nydelig hud. Først er det viktig å holde huden renset, selv om du ikke er en make-up djevel, er huden din blir utsatt for alle slags elementer av forurensning og kjemikalier på en daglig basis, så er en god daglig rensing i orden. Finn en god cleanser som passer din hudtype, og i henhold til instruksjonene, kan du bruke på daglig basis. - Hvis du har en fet eller kombinert hud, vil du kanskje bruke en toner. Påfør toner med en bomullsdott til t-sonen i ansiktet (panne, nese, hake) etter at du har renset ansiktet.

Trinn 3

Hvordan å ha feilfri hud. Fra innsiden og ut.
Hvordan å ha feilfri hud. Fra innsiden og ut.

Hydrat huden din. Moisturizing er viktig, uansett hva slags hud du har. Ved fuktighet huden vår, mater vi den tilbake fuktighet tap forårsaket av tørking effekter av sol, vind, kulde, forurensing og sentralvarme. Tørr hud ser ikke sunt eller for den saks skyld feilfri, derav vi skumme opp! Den magiske ingrediensen som huden vår lengter etter, er ... vann! Vi har allerede lært vi må drikke det for vakker hud, men nå hvordan å få vann fra utsiden ... vel, hvis vi ville bare sette på ren gamle vann i ansiktet vårt, ville det holde og absorbere sånn, dette er grunnen til at vi investerer i fuktighetsgivende kremer, som er utgangspunktet bygge opp av to hovedingredienser, vann og olje, og blandet i en humectant å fukte hele sammen.

Den slags fuktighetskrem du vil bruke, er avhengig av - igjen, din hudtype, og personlig smak. Det er flere måter å fukte huden din som passer hver hudtype, den eneste måten man kan finne ut hva som fungerer best for seg selv, er å eksperimentere. Prøv forskjellige måter og merker av fuktighetskrem, før du har funnet en som passer deg best ved å gi deg all round beste resultatene. Også folk med fet hud kan ha nytte av å bruke en fuktighetskrem, en annen type fuktighetskrem enn personer med tørr hud selvfølgelig, men likevel en fuktighetskrem er ønskelig. For de med fet hud, se inn i en fuktighetskrem som hydrater huden og bidrar til å absorbere overflødig olje. Hvis du foretrekker å gå den naturlige veien, i motsetning til alle de lab-laget kremer og eliksirer der ute, kan du gå for en enkel (kaldpresset) mandelolje for å fukte huden, men dette fungerer ikke for alle. Det skjer for å jobbe for meg, og jeg har den "normale" hudtype.

Til slutt, kan ingen fortelle deg hvilken type eller merke å bruke, som jeg sa tidligere, finne ut hvilken hudtype du har, og deretter gå ut og eksperimentere med produkter. Holde noen folk gir til nye mirakel kremer brakt på markedet, som lover feilfri og tidløs hud, tror jeg en konstant angrep av ny lab-laget potions på huden kan være forvirrende. Vi må huske på at måten hudpleie markedsføres er veldig lur, bare fordi produsenten av den nye kremen chartret Beyonce å fortelle oss alle hvor glad hun er med hennes hud nå har hun brukt dette nye produktet, betyr det ikke nødvendigvis trenger å være sant. Jeg tror på å holde seg til hva som fungerer best, og ofte er dette ikke den dyreste potion på markedet. Husk, du betaler for annonsen Beyonce omtalt i, navnet på designeren, og utformingen av kremen jar, er det virkelig så enkelt.

Trinn 4

Det kalles skjønnhetssøvn for en grunn ..... Hele kroppen tar det på tide å hvile og gjenopprette seg selv under søvn, er magi i å gjøre mens du er langt borte i drømmeland ... få nok søvn er ved siden av vann, sannsynligvis den beste tingen du kan gjøre for at huden din!

Når vi sover, bygger kroppen vår opp på det energireserver og regenererer cellene i kroppen, dette er regenerativ prosess viktig for din generelle helse, så naturlig også for helse og tilstanden til huden din. Få nok søvn (8-9 timer per natt i gjennomsnitt, selv om dette kan være noe forskjellig per person) og gi den huden din tid til å regenerere, mørke ringer under øynene er ikke tegn på en godt uthvilt person med feilfri hud!

Trinn 5

Noen tips for å få deg klar ønskelig hud. Holde den ren.
Noen tips for å få deg klar ønskelig hud. Holde den ren.

Ta den av! Jeg vet jeg har allerede nevnt viktigheten av å rense huden, men for hudens skyld, vær så snill, vennligst ta de 5 minutter for å fjerne sminke før du går til sengs! Ifølge Dr. Gross - en Manhattan hudlege og skaperen av MD Skincare - "En av de største feilene kvinner gjør kommer til å sove med sminke sine på gjør det, kan blokkere porene, slik at olje fanget inne Dette fører til bakterier buildup og.. Ja, kviser! " Så ta det fra den profesjonelle ... ta den av, vaske ansiktet og gi det som fortjent skjønnhet søvn.

Trinn 6

Peeling. I utgangspunktet hva peeling av huden fjerner den døde hudceller som kan forlate huden din ser kjedelig og blottet for ungdommelig glød. Bruk en skrubb laget for peeling en gang i uken, oftere ikke er ønskelig eller nødvendig, som gjør oftere kan skrape av den nødvendige naturlige fuktigheten i huden og føre den til å tørke. Etter peeling, DAB huden tørr og bruke fuktighetskrem umiddelbart. Hvis du lider av akne eller har veldig sensitiv hud, kan det være bedre å gå for en mer naturlig og skånsom måte peeling, kan dette gjøres ved å blande natron med litt vann.


Og nå, for å knytte dette sammen med en siste tips ... Nyte livet! Feilfri hud er bare attraktivt hvis det hjem en utstrålende personlighet å gå med den. Jeg håper du likte denne artikkelen, og kan sette den til god bruk.