O2s

Hvordan å finne riktig størrelse for en bo ansatte

En Bo personalet er en lang våpen som brukes for kampsport

En Bo personalet er en lang våpen som brukes for kampsport. Det er vanligvis laget av hardt tre, men det kan variere i type tre avhengig av hvilken stil og formål. Den vanligste formen er en rund personale.

Hvordan å finne riktig størrelse for en bo ansatte. Hva trenger du bo personalet for?
Hvordan å finne riktig størrelse for en bo ansatte. Hva trenger du bo personalet for?

I kampsport, er Bo ansatte betraktes som en forlengelse av seg selv. Det er derfor du må sørge for de ansatte du bruker er av riktig størrelse for deg og dine behov.

En erfaren Bo ansatte lærer kan hjelpe deg å finne din egen Bo ansatte. Nedenfor er litt informasjon om de forskjellige Bo staber, deres bruk og deres størrelser for å hjelpe deg å velge den stilen for deg.

Hva trenger du bo personalet for? Identifiser behov for en Bo ansatte. Ulike Bo staber har ulike formål. For eksempel, kan en demonstrasjon personalet være lettere i forhold til en som vil bli brukt for fart og styrketrening. Hvis du trener for fart, spør Bo ansatte instruktør å velge riktig ansatte for deg.

En bo personalet er en lang våpen som brukes for kampsport. Hvor lenge bør bo personalet være?
En bo personalet er en lang våpen som brukes for kampsport. Hvor lenge bør bo personalet være?

Hvor lenge bør bo personalet være? Vanligvis folk velger staber som enten noen få inches lengre eller kortere enn høyden sin. Avhengig av bruk, kan du foretrekker en kortere ansatte som dette er mer praktisk å bruke når du gjør demonstrasjoner. Men for kamp, ​​kan det være lurt å vurdere en lengre ansatte for lengre rekkevidde.

Hvor tykk bør ansatte være? Hold den midtre delen av Bo ansatte. Dette er vanligvis den tykkeste sted. Grep dette området og få et inntrykk av hvordan knyttneve håndterer det. Du må være i stand til å få et fast grep. Hvis dette er tilfelle, så tykkelsen på Bo personalet er akkurat riktig for deg.

Velg din stil og materiale

Velg din stil og materiale. Som nevnt ovenfor, det er forskjellige typer Bo ansatte avhengig av dine behov. Og med dette, er ulike typer materialer også brukt til å lage dem. For eksempel, kan en Bo stab være laget av hardt tre, myke tresorter, eller gummi. Det kan også ha galvanoteknisk til tider.

Hvis du skal bruke den Bo ansatte for demo formål, vil du at det skal se litt mer avansert enn en vanlig en. Også vurdere å velge en lett Bo ansatte for dette formålet også, så det er mer håndterlig, og det vil gå raskere.

Hvis du trener for å utvikle hurtighet og styrke, mener en hardt tre, da dette er tyngre.

For praksis, kan du bruke en Bo stab laget av gummi eller skum. Bruke harde materialer kan forårsake alvorlig skade, så med mindre du er vant til å feste slåss, er det bedre å utnytte disse typer Bo ansatte først.


Hvis du fremdeles ikke finner en ledig Bo ansatte til å møte dine behov, eller hvis du ikke finner den lengden som passer for deg, kan du ha en Bo ansatte skreddersydd. Dette er en vanlig alternativ for folk som fortsatt trening. Igjen, kan du spørre deg Bo ansatte trener å anbefale en ekspert maker til å lage en for deg.