O2s

Hvordan å farge håret gyllen blonde

Personer med svart hår vil håret blondt

Personer med svart hår vil håret blondt. Og hvis det er blond, bør det være gyllen blonde. I dag er det lett å endre hårfarge. Den eneste utfordringen er riktig program. Hair døende brukes til å dekke grå hår, for å endre hårfarge eller skygge, eller for å få tilbake den opprinnelige hårfarge.

Hair døende kan skade håret. Kvinner og menn som stadig endrer sine hårfarge oppleve forskjellige typer hår skader, som kommer fra den kjemiske innholdet i hårfarge de brukte. Expert eller profesjonelle frisører bør søkes ut for å gjøre en skade-fri behandling. De vet nøyaktig hva de skal gjøre, som å blande kjemikalier og behandlinger.

Hvordan å farge håret gyllen blonde. Gre håret for å fjerne knop.
Hvordan å farge håret gyllen blonde. Gre håret for å fjerne knop.

For en gyllen blonde hårfarge, er fremgangsmåten som følger foreslått. Trinnene er spesielt for mørkt hår som skal løftes ca syv nivåer til gyllen blonde.

  1. Monter de produktene som skal brukes. Noen hårfarge komponentene inkluderer aktivering pakker.
  2. Les produktet etiketter og se advarsler. Hold rene håndklær i nærheten som du kan bruke til å tørke kundens øyne eller panne.
  3. Gre håret for å fjerne knop. Spør kunden å bære en bluse eller skjorte som kan fjernes uten å passere den over hodet. Beskytt klær med en frisør cape.
  4. Vit at du bare løfte fargen fra kundens hår. På den første etappen håret blir oransje farge eller brassy før det blir gyllen blonde.
  5. Bland kjemikalier - i hårfarge, platina blond, og kremen utbygger. Dette bør settes i et klart program flaske, etter som du vil riste godt for blandingen å komme ut som mørk lilla.
  6. Ta på egnede hansker for å beskytte hendene mot kjemikalier. Inndeling i håret. Start fra baksiden fordi håret på baksiden har en tendens til å utvikle mer langsomt. Tilsett konditorfarge kjemisk ved hjelp utgangspunktet en behandling pensel da de hansker på hendene og til slutt en fin-tann kam. Anvende mer av produktet for å dekke hele delen.
  7. Gjør det samme til den neste seksjon inntil hele hodet er mettet. Sett håret opp og beskytte med frisør hatten.
  8. La klienten sitte under høy oppvarmet cap tørketrommel i 20 minutter. Sjekk håret i luggen området for å se fremdriften av fargelegging. Hvis det ikke er blond nok, på nytt produktet og gå tilbake til tørketrommelen i ca 35 minutter mer.
  9. Sjekk alltid rotområdet av håret å hindre håret i å smelte eller bryte av. Ikke la i mer enn 55 minutter.
  10. Ta av lokket og la håret kult. Deretter vaske håret med en kald dusj. Husk å beskytte øynene. Påfør balsam og la den hvile i ca 10 minutter før du skyller med kaldt vann.

Det du ønsker å endre hårfarge

Det du ønsker å endre hårfarge, må du forstå at din hudfarge har å bli matchet av din hårfarge. Hårfargen din må passe deg perfekt. Bestem om du er varm eller huden din tone er varm. Dette er den type hud som samsvarer med en gyllen blonde hår. Sørge for at før du ser din frisør, vet du allerede hva du skal se ut etter inngrepet.