O2s

Hvordan å farge ballett sko

Ballett sko eller ballett tøfler er lette sko laget av satin

Ballett sko eller ballett tøfler er lette sko laget av sateng, lys skinn eller lerret designet for ballett dans. Rosa ballett sko er vanligvis bæres av kvinnelige ballettdansere og hvit for mannlige dansere. I dag er tan farget ballett sko slitt av både menn og kvinner for ballett dans. Hvis du er en ballettdanser, og du ønsker ikke å holde kjøpe nye ballett sko, vil det definitivt komme en tid når du har å farge dine ballett sko. Slik gjør du:

Hvordan å farge ballett sko. Finn den riktige plassen.
Hvordan å farge ballett sko. Finn den riktige plassen.

  • Kjøp fargestoff. Kjøp et flytende stoff fargestoff fra din lokale hobbybutikk eller stoff butikken for å bruke i farging dine ballett sko.
  • Finn den riktige plassen. Velg et sted å farge dine ballett sko hvor du kan bevege seg fritt eller komfortabelt. Bruk en stor søppelpose å spre seg på gulvet eller bord for å forhindre den fra å bli farget av løsningen.
  • Forbered skoene. Få små plastposer og fylle disse med sammenkrøllet papir eller papirhåndklær. Sett disse inn dine ballett sko å beskytte innsiden av skoene fra å bli farget.
  • Bland fargestoff. Følg instruksjonene på hvordan å blande flytende stoff fargestoff. For å sikre at du har den fargen du ønsker, påfør en liten mengde av blandingen i et område av en sko, som ikke er så synlig. Hvis resultatet er ikke den fargen du ønsker, kan du fortsette å blande inntil få riktig farge.
  • Test fargestoff. Etter testing av fargestoff og du er fornøyd med fargen, bære din plasthansker før du begynner å farge dine ballett sko. Bruk en svamp eller bomull i bruk av fargestoff i skoene. Sørg for å vri så mye fargestoff som mulig fra svampen eller bomull før påføring av blandingen til ballett sko fordi for mye væske vil krympe sateng ballett sko. Sørg for å bruke fargestoffet jevnt i utenfor området av balletten sko. Hvis du har lær ballett sko, gjør en test patch med aerosol maling før maling skoene dine. Unngå over male lær ballett sko da dette vil gjøre dem stive.
  • La de ballett sko til tørk. Sørg for at ingen objekt vil falle på skoene, som et stykke papir, mens tørking fordi fargen vil holde fast i gjenstanden og vil bli fjernet fra sko.
  • Sjekk fargen. Når det er tørt, sjekk om du er fornøyd med fargen. Hvis du vil ha det mørkere, gjelder et annet belegg med en svamp eller bomull og la ballett sko tørr. Gjenta prosessen til du får den skyggen du liker. Men vær forsiktig i å bruke et annet belegg. Du må være sikker før du påfører en annen fordi når du brukte fargestoff, vil du ikke være i stand til å fjerne fargen lenger.
  • Fullfør skoene. Hvis du ønsker en matt finish, bruke noen profesjonell scene sminke. For subtil effekt, eller hvis du vil at fargen blir lettere, kan du bruke fett maling til å søke på ballett sko.


Etter farging dine ballett sko, som vil være i stand til å fortelle om de ikke er nytt? Utføre på konsert, eller gå til din ballett klasse med den nylig farget vakre ballett sko!