O2s

Hvordan å dytte i basseng

Å vite hvordan man skal dytte i bassenget er en stor utfordring for noen som allerede har kompetanse, men har for mye av det at ingen ville spille mot ham / henne lenger. Hustling godt i bassenget kan la motstanderen følelsen ulykkelig, men tenker at han / hun nesten vant og kan slå deg neste gang.

Hvis du ønsker å vite hvordan du skal dytte i bassenget, her er det ting å gjøre.

Hvordan å dytte i basseng. Være god i bassenget.
Hvordan å dytte i basseng. Være god i bassenget.

Være god i bassenget. Det er ikke nødvendig å dytte hvis du selv ikke har evner og ferdigheter som er nødvendige for å vinne. Hvis du planlegger å dytte i basseng for ekstra penger, sørg for at du holder bedre selv. Konsentrer deg om hvordan man skal håndtere vanskelige skudd, slik at du ikke ender opp med å miste til motstanderen. Selv om du ikke nødvendigvis trenger å være en profesjonell til å være i stand til å dytte, bør du minst ha det som trengs for å vinne i spillet. Når hustling i bassenget, forestill deg at du spiller poker-det er tilfeller når du trenger å bløffe og tilfeller når du må være sannferdig. Du må bare vite det perfekte tidspunktet å trekke av en bløff og vise frem dine ferdigheter. Prøv å øve med venner gratis som en start. Lær hvordan du strategize i faktiske spill og praktisere din poker ansikt når vinne eller tape.

Vet hvordan de skal legge strategier. Hustling innebærer praksis og vite når man skal gå glipp av, og når du skal lykkes. Du bør spille for å vinne, men ikke spille for godt. For eksempel, hvis motstanderen er bare i stand til å få tre og fire baller per tur, så gjør det et poeng å forlate omtrent seks baller på slutten av din tur. Dette gir tid for motstanderen å gjøre en feil og ikke klarer å fullføre spillet av seg selv. Men, prøv å ikke vinne hver kamp, ​​slik at motstanderen ikke vil tro at de blir hustled.

Vet å velge en motstander. Vite hvordan å dytte er bare så god som å vite hvordan man skal finne en passende motstander som vil enige om å satse mot deg. Se etter folk som er cocky og ønsker å spille for penger. Være glade for å spille for små eller billig innsatser i starten, men ser ikke ut til å være overmodig.

Vet hvordan de skal legge strategier. Vet å velge en motstander.
Vet hvordan de skal legge strategier. Vet å velge en motstander.

Vet hvordan å miste. En spiller mister tillit og interesse etter å ha tapt for en rekke spill. Hemmeligheten til hustling er å holde motstanderens interesse. Bytt mellom å vinne og tape, samtidig utvikle motstanderens tillit til at han vil vinne neste kamp. Forbli omgjengelig og lære å ha en "taper" ansikt når de mister en kamp. Å miste et spill og fortsatt opprettholde en rolig og kjedelig utseende kan gjøre motstanderen tror at du mister med vilje.

Lene å vurdere motstanderens evner. Etter et par kamper, begynner måle motstanderens evner. Er motstanderen virkelig ille? Eller har du en annen hustler spille deg? Er du fortsatt komfortabel med å spille? Eller er du lei? Kjenner disse tingene vil gi deg beskjed hvis du kommer til å ende opp med vellykket eller ikke. Du bør bestemme så hvis det tid for å stoppe eller hvis det tid for å øke innsatsen.


Pool hustling er en givende likevel vanskelig ting å gjøre. Lær å balansere behovet for ekstra penger og din stående med andre mennesker som du kan ende opp med en masse problemer hvis folk finner ut at du hustling dem i bassenget.