O2s

Hvordan å designe en sølv perlekjede

Lage dine egne smykker kan være svært givende mest spesielt når du bærer det, og blande det med antrekket ditt. Det er bare noen som synes det er vanskelig å gjøre dem fordi de ikke har noen anelse om hvilke materialer å bruke og hvilke teknikker å følge.

Hvordan å designe en sølv perlekjede. Det finnes mange typer perler så velge hvilken perle du ønsker å bruke.
Hvordan å designe en sølv perlekjede. Det finnes mange typer perler så velge hvilken perle du ønsker å bruke.

Her er noen trinn på hvordan du kan designe ditt eget halsbånd laget av sølv og perler.

 • Bestemme fargen på perlene du ønsker å bruke for kjede og legge dem ut på et nøytralt farget håndkle som svart eller hvitt. Husk at et håndkle vil holde perler fra å skli.
 • Det finnes mange typer perler så velge hvilken perle du ønsker å bruke. Perler som Swarovski krystaller, shell, korall, perler, bein, horn, tre eller harpiks, glass, og til og med plast perler kan brukes til smykke ditt. Identifisere størrelsen på perler å bruke og inkluderer sølv perler som spacer som Bali håndlagde sølv perler og Thai Hill Tribe sølv perler, som de vil bryte utformingen av halsbånd din i flere seksjoner.
 • Prøv ut ulike fargekombinasjoner og identifisere markedet. For eksempel, hvis målet kjøpere er de unge, lage fargerike kombinasjoner. En turkis perle fungerer godt med en rosa korall mens glitrende perler som Swarovski krystall passer godt med perler.
 • Når du velger hvilke perler å bruke, er det alltid viktig at du betaler oppmerksomhet til tekstur og vekt. Du ville ikke ønsker å bruke perler som er grovt, som de vil bare føre til utslett på huden din. Videre er en tung kjede ikke et veldig godt valg, spesielt hvis du planlegger å gjøre en choker. En tung kjede vil bare bryte strengen av stykket ditt.
 • Vurdere antall perler du trenger for ditt prosjekt. Hvis du ønsker å lage en smykker som består av mange perler, sørg for at du har nok av samme type for å fullføre din kjede.
 • Ta ut alle perler som du ikke ønsker å inkludere i prosjektet og beholde bare de som du ønsker å bruke. Line dem opp sammen med sølv perler som vil tjene som spacer din i samme rekkefølge som hvordan de skal bli hengt rundt halsen.
 • Studere de ulike mønstre som du ønsker å følge for smykker. Ikke vær redd for å prøve ut forskjellige stiler og alltid sørge for at begge sider av kjede ditt har samme vekt og balanse.
 • Undersøke kvaliteten på perlene og alltid sette de med bedre kvalitet foran, nær anheng. Perler med god kvalitet må plasseres et sted som lett kan sees mens de med lavere kvalitet må plasseres høyere opp på kjedet. Perlene som er alvorlig defekt må ikke brukes som de kan bare ødelegge hele prosjektet.
 • Sett anheng i sentrum av kjede og bestemme hvilke perler du vil ha på sidene av det.
 • Heng kjede rundt halsen, men ikke låse låsen med mindre du har gransket hvordan stykket ser ut når stressede. Til tider, selv sølv beaded halskjeder som er godt designet ser ikke bra ut når stressede.
 • Hvis du tror det ferdige stykket er ikke den som du forventer å fullføre, gjøre alt om igjen til du oppnår den perfekte utseende.