O2s

Hvordan å bryllupsreise i Puerto Vallarta

Hvis du og din ektefelle er ikke typen til å bosette seg i en koselig hytte opp i fjellet eller satt ut til en hustling og travle byen til fest ut i barer og klubber, deretter en bryllupsreise til Mexico kan bli akkurat hva du og din kjæreste trenger . Puerto Vallarta, funnet på Stillehavskysten i Mexico er et sted som har nylig blitt tildelt den beste meksikansk ferie destinasjon ved USNews.com. Finn nylig viet lykke ved å sjekke ut disse tipsene for å ha en mest minneverdig bryllupsreise.

  • Forskning på Puerto Vallarta. Du vil finne at det er en rekke aktiviteter for å nyte bortsett fra de berømte strendene som Boca de Tomatlan Beach og Las Animas hvor du kan ha solen kjærtegne kroppen din og sand kjærtegnet føttene. Det beste ville være å besøke den offisielle nettsiden som er visitpuertovallarta.com .
  • Spør andre ektepar som du vet har honeymooned eller spør folk som har besøkt Puerto Vallarta på hva deres erfaring var. Det er godt å få en førstehånds beretning av stedet du skal til, så du vet hva du kan forvente i form av kultur, er folk osv. Ikke alt på nettet hva det hevder. De kan også gi flere tips om obskure spennende områder å sjekke ut og gjemt restauranter eller områder som er verdt.
  • Når du og din ektefelle er hundre prosent sikker på at du vil bryllupsreise i Puerto Vallarta, sørg for å bestille og lage ordninger på forhånd. Det er flere bryllupsreise pakker tilgjengelig i hoteller og feriesteder, og hver av dem henvender til ønskene til varierte par. Få pakken innenfor budsjettet som passer dere begge. Nyttige nettsteder kan bli funnet når du går til din søkemotor og skrive "bryllupsreise pakken i Puerto Vallarta."
  • Ikke glem at været spiller en stor faktor i å gjøre mest mulig ut av din bryllupsreise. Se hvilken sesong er best å fly i. Du foretrekker kanskje en høysesong med selskap av mange mennesker, eller foretrekker en lavsesong for å ha litt ro og privatliv.
  • Når bestillingen og ordninger er avgjort, kan du ikke lage en sjekkliste over ting å pakke for bryllupsreisen. Selvfølgelig er det kameraet og videokameraet og klærne. Ta bare ut det nødvendige antall klær pluss kaste i et par ekstra. Det er Mexico du er pakking for så ikke pakke som du er på vei til Vancouver.


Hvis det er noe du ikke trenger med deg på bryllupsreise

Hvordan å bryllupsreise i puerto vallarta. Forskning på puerto vallarta.
Hvordan å bryllupsreise i puerto vallarta. Forskning på puerto vallarta.

Hvis det er noe du ikke trenger med deg på bryllupsreise, er det din bagasje av stress og bekymring. Hei, det er din bryllupsreise! Så mye som mulig, forlater arbeidet. La den stå der den hører hjemme-på kontoret. Hvis noen gang du trenger å ta en bit av det med dere ikke la det bruker det meste av tiden din i Puerto Vallarta. Dette er en ferie, ikke bare for deg, men for din ektefelle også, så nyt den sammen og ikke hver for seg. Slapp av og slappe av mens du er både der og være åpen for andre eventyr som ikke er på reiseruten.