O2s

Hvordan å bruke den perfekte helg i San Antonio, Texas

Det er en rik blanding av ulike kulturer og mye spennende attraksjoner å bli oppdaget i San Antonio by eller "Alamo City" som det er populært kalles, ligger rett i midten av Texas. Besøkende som oppholder over helgen og turister ville ha nok aktiviteter alle hele dagen, hva med de forskjellige severdighetene og lydene av byen, alle spiller en rolle i å gjøre ferien til en spennende og minneverdig.

Hvordan å bruke den perfekte helg i san antonio, texas. Besøk buckhorn saloon og museum.
Hvordan å bruke den perfekte helg i san antonio, texas. Besøk buckhorn saloon og museum.

Nettene er like spennende langs San Antonio Riverwalk promenaden, full av liv og energi mens du lykkelig slappe av. Selv om en helg kan virke kort for et besøk, det er mange måter å maksimere det og har noen av de beste opplevelsene i løpet av den korte besøk. Nedenfor finner du retningslinjer for hvordan du kan gjøre det og bruke den perfekte helg i San Antonio, Texas:

  • Besøk Buckhorn Saloon og museum. Ligger ved downtown San Antonio, Buckhorn Saloon and Museum er omtrent to kvartaler unna Alamo og en blokk unna River Walk. I mer enn 129 år har saloon vært kjent som en waterhole for sjeldne arter og hjem til ulike kunstverk, saftige mat, og god samtale. I dag har salongen en skytebane, gavebutikk, kafé og to museer, Texas Ranger Museum og Buckhorn Museum. Besøke Buckhorn Saloon and Museum nettside for å få mer informasjon om salongen og kafé, grupper og arrangementer, og gavebutikk.
  • Besøk de fem historiske misjon kirker. Disse kirkene er bygget langs San Antonio River. Hva gjør dem historiske er fordi de brukte sin areal for lenge siden for å konvertere indianere og holde grensen. Det er bare noen få bygninger igjen i United Stated som er så gamle og historiske som disse. Gå til San Antonio Insider nettside og lære om disse historiske stedene og mer detaljert informasjon om oppdragene i disse kirkene.
  • Besøke San Antonio Museum of Art. San Antonio Museum of Art (SAMA) har ulike samlinger av europeisk, asiatisk, moderne, europeiske, Latin europeiske og oseanisk kunstverk, sammen med de av gamle Middelhavet verden. Disse samlingene kan gi deg rike læringserfaringer i verden kunsthistorie. Den SAMA hjemmeside kan også hjelpe deg tilgang til mer informasjon om museet, dets utstillinger og samlinger, pedagogiske data, kalender av aktiviteter, presserom, planlagte turer, og plassering av Sama butikker.
  • Besøk Paseo del Rio aka elven gange. Den offentlige parken er åpen hele året. Det har flere forretninger etablissementer som består av hoteller og restauranter, sammen med andre må-se attraksjoner. Sjekk ut Riverwalk nettstedet og finne forskjellig informasjon som River Walk historie, sine utvalgte aktiviteter, restauranter, utstillinger, og spesielle hendelser.
  • Besøk den Brackenridge Park. Den Brackenridge Park er 343 dekar stort og har flere attraksjoner å tilby sine besøkende, for eksempel Brackenridge Eagle miniatyr tog og San Antonio Zoo. Parken ligger langs elven San Antonio utspring. Det viser også en stor golfbane, rekreasjonssenter, offentlig kunst, og joggeløyper. Her er nettstedet til Brackenridge Park nettside , hvor du kan finne informasjon om kjente besøkende i det siste, hvordan og hvor du skal møte fagfolk, hvor du kan få turisme fagfolk, og annen relevant informasjon om parken.
  • Besøk den blå stjernen kunst kompleks. Det startet som en grasrot arrangement. I dag, er Blue Star den primære og mest operative arena for samtidskunstnere i San Antonio. Det vert mer enn 20 utstillinger hvert år i forskjellige på stedet gallerier, inkludert det berømte Blue Star LAB vedlegg. Blue Star Arts Complex er nettstedet kan hjelpe deg å få oppdateringer for nåværende og fremtidige utstillinger, nyheter og hendelser, kunstnere, støtte, trykker og lenker.
  • Nyt appetittvekkende mat på San Antonio beste restauranter. Det er et bredt utvalg av valgmuligheter når det gjelder mat i San Antonio, med flotte restauranter som Citrus, ORO Restaurant og Bar, Acenar, La Focaccia Italian Grill, og Houston Street Bistro. Gjør deg kjent med de beste restaurantene i San Antonio og sørg for å prøve de velsmakende delikatesser de nærmest ditt overnattingssted.


Foreta en strategisk reiserute

Foreta en strategisk reiserute, slik at du kan optimalisere ditt besøk i San Antonio. Ikke glem å ta en video cam og stillbildekamera for å dokumentere turen. Har mye moro mens du besøker San Antonio, Texas!