O2s

Hvordan å bestille billige flybilletter for internasjonale flyreiser

Hvem kan motstå å få de beste tilbudene

Hvem kan motstå å få de beste tilbudene, de beste prisene og største rabatter på flybilletter? Det er godt å vite at du kan finne slike gode kjøp hvis du tar deg tid til å gjøre litt research. Hvis du gjør en rekke internasjonale reiser, så her er noen nyttige tips for å bestille rabatterte billetter for din neste internasjonale flyturen.

Hvordan å bestille billige flybilletter for internasjonale flyreiser. Ring ditt reisebyrå og spørre.
Hvordan å bestille billige flybilletter for internasjonale flyreiser. Ring ditt reisebyrå og spørre.

  1. Ring ditt reisebyrå og spørre. Reisebyråer er alltid oppdatert på de beste airfare avtaler tilgjengelig. Du kan be om et gratis tilbud. Reisebyråene også utvide ekstra rabatt for passasjerer som benytter sine promo pakker som kan omfatte hotellovernatting og leiebil.
  2. Søk og bestille billetter tidlig. Ikke vent til siste minutt for å søke etter nedsatte airfare. Den ideelle tiden er ca 3-4 uker før det planlagte flyturen. Som flybilletten prisene svinger, booking tidlig, øker din sjanse til å få rabatter tilgjengelig i løpet av tiden av din reservasjon. Sjekk rundt og sammenligne priser. Eksperimenter med flytider og datoer når du gjør online bestillinger for å se forskjellige fare priser.
  3. Hvis det er mulig, unngå å fly i helgene, før og etter ferien. Prøv å unngå mid-dag flyreiser når flyet fares koster det høyeste. Tidlig morgen og sen kveld flyreiser er mye lavere.
  4. Hvis det er en lang internasjonale flytur, kan du få mer besparelser når du velger for et stoppested i stedet for et direktefly.
  5. Vurdere å fly til sekundære flyplasser dersom det ikke vil koste deg mye å nå et hotell eller destinasjon senere heller enn å bruke store. Flyselskaper tilbyr rabatter for å bruke sekundære flyplasser.
  6. Hvis du er en fast internasjonal flyger, prøv å bruke samme flyselskap hver gang du flyr å akkumulere hyppige flyger miles. Med tiden kan du bytte det for en gratis billett.
  7. For internasjonale flyreiser, rabatterte billetter er ofte tilgjengelige gjennom consolidators. Consolidators er selskaper som kjøper billetter i bulk fra store flyselskaper og videreselge dem på en rabatt. Du kan få fra 10% til 70% rabatt på flyet fare avhengig av transportør, flytidene og destinasjon. Det er restriksjoner skjønt så pass på å lese liten skrift. Du kan sjekke consolidator nettsider ved å skrive "consolidator priser" i nettleseren din.
  8. Det finnes også spesielle elektroniske billett agenter som konkurrerer seg imellom for å få bedriften din. Gode ​​steder å sjekke er Expedia.com, Travelocity.com og Orbitz.com. De kan tilby bedre rabatter på internasjonale flyreiser, mye lavere enn de oppgitte prisene fra alle flyselskap og de tilgjengelig via tradisjonelle reisebyråer.
  9. Du kan også sjekke hjemmesidene til de enkelte flyselskapene. De tilbyr også store rabatter og pakketilbud spesielt under off-season. Et pluss faktor når du velger å kjøpe billetter gjennom flyselskapet er fleksibilitet til å endre billetter senere. Du kan også velge sete, hvis det tillates.

Nøkkelen til å finne den beste rabatt for internasjonale airfare er å drive forskning, planlegger din reiserute, være fleksibel og åpen for muligheter for en bekymringsfri internasjonal flyging. Bestille flybillett tidlig for å dra full nytte av rabatter på tilbudet. Det er noen risiko involvert i å sikre nedsatte airfare, så pass på å lese alle de fine print før du gjør ditt engasjement. Håndtere bare med anerkjente online billett agenter. Kontroller at kontaktinformasjonen er korrekt og deres telefonnumre arbeider. Sjekk selskapenes plasseringer i Better Business Bureau nettside. Når du bestiller gjennom et konsolideringen kontrollere om det er et medlem av International Airlines Travel Agent Network (IATAN).