O2s

Hvordan å besøke Philadelphia italiensk marked

Hvis du er en foodie besøker Philadelphia, vil det være fantastisk å gjøre en pilegrimsreise til det italienske markedet, offisielt kjent som South 9th Street Curb Market. Etablert siden 1880 innenfor Bella Vista-området, utendørs markedet også den største i Europa, som strekker seg fra Fitzwater Street i nord ned til Wharton Street i sør, og dekker noen flere blokker på enten øst-og vestsiden av gaten.

Hvordan å besøke philadelphia italiensk marked. Tidsplaner og parkering.
Hvordan å besøke philadelphia italiensk marked. Tidsplaner og parkering.

 • I dybden. Flere ganske enkelt kjent som 9th Street, det italienske markedet først kom til å være i slutten av det 19. århundre, da italienske innvandrere kom til å bosette i området. For å møte de daglige matbehov av den nye samfunnet, ble et marked satt opp, selge råvarer som skulle bli innholdsstoffene i etnisk italienske matlaging. Til denne dag det meste av leverandører som lever i dag kan spore sine røtter til begynnelsen årene. I de senere årene har italienske markedet velkommen internasjonalisering og mangfold til sine rekker, med ankomsten av asiatiske, Midtøsten og Latino kjøpmenn, restauratører og kunder.
  Til slutt i 2007, for berikende Philadelphia historie og kultur, ble det italienske markedet gitt full anerkjennelse med en Pennsylvania State Historical Marker.
 • Tidsplaner og parkering. Den italienske markedet er åpent for alle comers, all-året, fra tirsdag til lørdag, mellom 09:00 til 05:00, men på søndager, alle butikker er åpne til 14:00. Hele strekningen er stengt bare på mandager.
  Hvis du har en bil, er det best å parkere tidlig å slå rush, som ved midten av morgenen hele markedet blir full av shoppere.
 • Shopping. Markedet atmosfæren opprettholder turn-of-the-talls følelsen siden den gang det ble etablert, som du kan se leverandører til venstre og høyre, harker ferske råvarer kommer fra hele staten, og selv produkter fra fjerntliggende delene av Europa og verden. Enten det er kjøtt, fisk, frukt, grønnsaker, krydder eller oster, har markedet alt.
  Den italienske markedet har bokstavelig talt noe på salg, hvis du har noe vanskelig å finne for ditt kjøkken eller kjøleskap. Hvis du leter etter noen spesielle elementer, leverandørene har også de varene hvis du spør. Videre vil den profesjonelle handel seeker finne markedet en veritabel mulighet til å prute for de beste prisene på utmerket produsere. Besøker kulinariske fagfolk som har behov for spesialisert kjøkkenutstyr kan finne butikker som har hele spekteret av kjøkkenutstyr, bestikk, gryter og panner.
  OST elskere vil bli begeistret hvis de besøker DiBruno House of Cheese, med sin massive utvalg av mer enn 400 ostevarianter, sammen med en rekke ingredienser som du kan bruke til å lage mat autentiske italienske retter hjemme. Hvis du kan spørre, lagre clerks også velkommen kunder som ønsker for smaksprøver.
  Imidlertid er den beste tiden å kjøpe produsere når markedet er i ferd med å lukke (før 05:00) pm og det er da leverandørene begynner å kutte ned sine priser for å rydde lager.
 • Mat. Den italienske markedet er også veldig bra for gourmeter, som det er restauranter med en svært variert meny, alt fra ost steker (Pats og Geno), til kafeer (Sabrinas), så vel som mange top-notch italiensk, asiatisk og meksikansk restauranter og mat leverandører.
  Selv om du ikke er en kulinarisk fan, når du er på turné Philadelphia, er det likevel verdt å besøke markedet for å nyte atmosfæren og mat, så holder det italienske markedet i din reiserute.