O2s

Hvordan å behandle kviser

Kviser naturlig forekommer spesielt i tenårene

Kviser naturlig forekommer spesielt i tenårene. Men de er vanligvis en smerte å se spesielt når i ansiktet. Tenk deg å ha røde prikker blusser opp i ansiktet uten en advarsel. Dette er ikke å nevne likevel at de etterlate et arr i ansiktet etter deres show-off. Med dette er det forståelig at du ønsker å bli kvitt kvisene dine. For å hjelpe deg gjøre dette effektivt, sjekk ut disse tipsene i behandling av kviser:

  • Ikke pop kviser så mye som mulig. Det er ikke alltid en god idé å dukke opp kvisene dine uansett hvor irritert du er med synet av dem. Dette kan bare føre til arrdannelse og infeksjoner. I alle fall kan du ikke unngå å poppe dem ut, sørg for at du starter med rene hender. Vask hendene og bruke en bomullsdott eller vev i lett å klemme kviser.
  • Ha en god rutine i å ta vare på huden din. Det er flere årsaker til kviser. Noen av dem er døde hudceller og bakterier buildup. For å behandle kviser, er det viktig at du tar vare på huden din veldig godt for å unngå utbrudd av årsakene til kviser. Det er best å rense ansiktet minst to ganger eller tre ganger på en dag. Du kan bruke forskjellige produkter til dypt rense huden din som astringents, akne rensemidler, kremer og eksfolierende løsninger. Men ta oppmerksom på å plukke det beste produktet for din type hud.
  • Vær tålmodig ved behandling av kviser. Uansett hvor hardt du prøver, vil kviser ikke gå av ansiktet ditt over natten. I de fleste tilfeller tar det ca en måned eller mindre før en skavank forårsaket av en kvise vil forsvinne. I løpet av denne prosessen, ikke dytte på kvisene dine. Det vil være bedre hvis du la det være som det vil naturlig nok føre til at huden når det er tid.
  • Bruk concealer hvis du ønsker å skjule kvisene dine. Selv om dette ikke er en permanent kur, vil dette best kan hjelpe deg i å ikke bli utålmodig med en rød flekk i ansiktet. Men sørg for at du bare bruker en olje-fri og anti-bakteriell concealer. Bruk den til å blande kviser 'rødhet til din hudfarge. Prøv grønne nyanser av concealer som det er best å oppveie rødhet av kviser på huden.
  • Vurder å bruke ansikts mud maske. Det er mye gjørme masker du kan få på markedet i disse dager. Prøv å bruke en maske som det er kjent for å krympe kviser.
  • Bruk kommersiell zit-zapping løsning. Denne typen produkt er kjent for å tørke ut huden som dekker kvisene dine. Selv om dette er en effektiv tilnærming i å komme bort fra kviser, ta oppmerksom på at dette er ikke tilbyr en langvarig behandling.
  • Bruk benzenfraksjon peroxide medisinering. Du kan bruke dette til kviser men merk deg ikke å bruke denne medisinen til kviser 'området.


Ta oppmerksom på at tipsene ovenfor ikke fungerer for alle

Hvordan å behandle kviser. Ikke pop kviser så mye som mulig.
Hvordan å behandle kviser. Ikke pop kviser så mye som mulig.

Ta oppmerksom på at tipsene ovenfor ikke fungerer for alle. Avhengig av din hudtype og alvorlighetsgraden av din kvise problemet, kan det hende du trenger en annen tilnærming ved behandling av kviser på huden din. Det er sant at det som fungerer for deg fungerer ikke alltid for en annen person. For å få de beste resultatene, søke hjelp av en hudlege for å finne den beste metoden ved behandling av kviser.