O2s

Hvordan å behandle en smertefull kvise

En kvise er en høyde og betennelse i huden og kan være med eller uten puss. Det er forårsaket av døde hudceller 'blokkering i porene. Når våre porene er blokkert, utslipp av talgkjertlene, akkumulerer sebum, som er den oljen som beskytter vår hud og hår tørker, under tilstoppede porer sammen med ulike bakterier og døde hudceller. Dette fører til kvise utbrudd. Kviser, spesielt når infisert med bakterier, kan være svært smertefullt selv for den minste berøring. Den uutholdelige smerten kan friste deg til å presse det lille kvise bare for å lette din elendighet, men ikke gjør det ennå!

Klemme, popping, plukking, riper eller gjør noe for å manipulere kvise av ikke-profesjonelle er absolutt ikke anbefales. Pus som vi henter våre bare fingre utgjør bare 40% av kvise og klemme eller dukker det ville bare presse de resterende 60% av kvise lenger inn i huden. Det kan også føre til infeksjon og arrdannelse.

Hvordan å behandle en smertefull kvise. Vet hva kvise til pop.
Hvordan å behandle en smertefull kvise. Vet hva kvise til pop.

Her finnes måter å redusere kvise og smerte.

  1. Bruke benzoyl peroxide to ganger daglig. Det er en over disk topisk krem ​​som brukes for akne.
  2. Ta acnezine, en muntlig behandling for akne.
  3. Vask ansiktet minst to ganger om dagen.
  4. Kjør en vaskeklut i kaldt vann og legg den over ansiktet ditt. Dette vil lindre smerte.
  5. Oppsøk en hudlege råd

Men hvis du arbeider med en agonizingly smertefull kvise, kan spratt det være verdt risikoen. Her er hva du bør gjøre:

Bruk en varm komprimere. Bruk en kald komprimere.
Bruk en varm komprimere. Bruk en kald komprimere.

  1. Vet hva kvise til pop Det er to viktige typer kvise å vurdere før klemme den:. Sjenert kvise og trygg kvise. De sjenerte kviser er de som begraver seg dypt i huden nekter å komme ut. Smertefullt? Ja, men minst de redde oss vår stolthet. Ikke klem denne kvise fordi sjansene er, vil de bli skjøvet lenger unna, og kan også føre til infeksjon. De trygge kviser er de som vi trenger, de med hodet.
  2. Vask hendene. Gjør dette før og etter inngrepet. Sørg for å rengjøre mellomrom under neglen senger og at neglene blir avkortet.
  3. Bruk en varm komprimere. Heat er en dilator så det åpner porene og gjør det mindre traumatisk for huden når du gjør prosedyren.
  4. Begå drapet. Det er nå på tide å sette din lidelse til en slutt. Klem forsiktig på kvise ved bruk av sterilt gasbind. Klem det før pus kommer ut. Du ville vite du er ferdig når purulent utflod blir klart og kort tid etter, kommer blod ut. Hvis det er for smertefullt å presse, kan du dytte den med en sterilisert nål. Nålen med bruk av åpen ild.
  5. Bruk en kald komprimere. Ved hjelp av en kald komprimere constricts porene forbyr oppføring av smuss.

Det vil ikke være noen smertefulle kvise hvis vi tar godt vare på huden vår. Vask ansiktet to ganger om dagen, spise en næringsrik diett, trene regelmessig, unngå stress og ikke frata deg av søvn. La meg bare avklare igjen at klemme, poking og spratt kvisene dine er ikke tilrådelig. Gå til hudlege og la alt til fagfolk, vi skylder så mye til vår hud.