O2s

Hvordan å avvikle en spiral perm stang

I motsetning til en vanlig perm stang som er ment å legge kroppen til håret

I motsetning til en vanlig perm stang som er ment å legge kroppen til håret, kan en spiral stang gi korketrekker-type krøller til det. Stangen er en spesiell lang, fleksibel verktøy med låser for å sikre endene til hverandre, med bredden av stangen å etablere størrelsen av buen. Tynne stenger er ideell for å lage kompakte krøller eller for kort, hard-to-krølle håret, mens tykke stenger legge til flere legemsbølger. Mens en spiral perm kan være en langtekkelig øvelse som kan vare i to timer, kan det spare deg for penger i forhold til å gå til en profesjonell frisør.

Her er fremgangsmåten for å svingete en spiral perm stang:

  • Vaske håret. Dette er for å forberede den for den spiral-prosessen. Shampoo og tilstand, skyll, håndkle tørt deretter gre håret for å fjerne skitt og floker. Fukter håret for prosedyren.
  • Dele opp håret i ni kvadrat deler. Det skal være tre på forsiden, tre på pakken og tre i midten. Dette trinnet vil tillate deg å avgjøre om du har en tilstrekkelig tilførsel av perm stenger. Fest resten av håret som ikke blir behandlet i øyeblikket slik at du kan fokusere på én del av gangen.
  • Begynn i senter av den bakre delen. Ta en tomme bred hårlokk og sikre resten for å holde den ut av veien. Bruk pinner eller klo klipp for å holde håret på plass.
  • Wind hårlokken rundt perm stang. Dekk til håret ender med perm papir først. Hold stangen i vinkel mot hodebunnen deretter starte fra en tomme fra butt enden av stangen og vikle håret rundt til du kommer til hodebunnen. Arbeider langsomt og holde håret i en vinkel for å sikre like store krølling målinger samtidig unngå eventuelle løse tråder. Lukk perm stang etter at du kommer til hodebunnen.
  • Gjenta fremgangsmåten med resten av hårlengden. Unclip hver etterfølgende lås før svingete det. Når du er ferdig med den delen, fortsetter opp sentrum til du kommer midt foran. Legg merke til at ved å jobbe deg oppover i hodebunnen, de sår-up deler av håret henge ned og være ute av veien.
  • Fortsette å jobbe side-deler. Fukt håret med en spray pistol med jevne mellomrom på spiral prosessen krever fuktig hår for å fungere.

Adlyde en veiledning når du gjør en spiral perm selv

Hvordan å avvikle en spiral perm stang. Dele opp håret i ni kvadrat deler.
Hvordan å avvikle en spiral perm stang. Dele opp håret i ni kvadrat deler.

Adlyde en veiledning når du gjør en spiral perm selv, og legg spesielt merke den tiden som trengs for ulike hårtyper og ulike nivåer av curliness. Etter perm er ferdig, nøye koble fra perm stenger uten å trekke håret og skyll hver lås og smøre nøytralisere lotion på det å sette krøllene. Ikke gå videre med spiral perm hvis håret er skjør, farget eller skadet, også, er langt hår som regel for mye for standard perm stenger og perm kits. Du kan trenge en profesjonell stylist for å håndtere slike spesielle tilfeller. Til slutt, ikke vaske håret i tre dager etter curling prosessen, og unngå å sette av fargestoffer kjemikalier for en hel uke.