O2s

Hvordan å ansette en flybuss

For hyppige flyreisende, flytransport er praktiske middel til å få til flyet i tide. I motsetning til biler og drosjer som må være vevd gjennom trafikk og parkerte, er skyttelbussene godt bevandret med ruter og rutetider og kan få deg til avreise gate i tide, og de er mer komfortable enn vanlige drosjer, lokaltog og busser.

Hvordan å ansette en flybuss. Søke etter transporttjenester.
Hvordan å ansette en flybuss. Søke etter transporttjenester.

Her er trinnene i å ansette en flybuss:

  • Søke etter transporttjenester. Noen shuttle selskaper har boder på flyplasser kan du bare stikke innom uten en avtale, og mens praktisk, de kan være dyrt. Heldigvis søker etter selskaper på nettet gjør prosessen enklere. Hvis du ikke kan navigere på sidene eller har Internett-tilkobling problemer, den gamle skolen gule sider er lett tilgjengelig i mange hoteller. Du kan også spørre i resepsjonen for kontaktinformasjon eller populære tjenester.
  • Sammenligne transporttjenester priser og funksjoner. Enten ved Internett eller via telefon, spørre prisene for hver transport du tar kontakt. Spør om tilleggstjenester du kan nytte av.
  • Velg en flybuss.
  • Fyll ut papirene. En shuttle selskapet ville trenge opplysninger fra deg for forsikring formål, et nødvendig steg.
  • Vurdere å reservere online. En nettleser vil gjøre deg i stand til å sammenligne priser, tjenester og attester fra konkurrerende transport selskaper, fylle opp søknadsskjemaet på din tid og fritid, og betale for turen uten å måtte forlate hotellrommet eller kafé. Dersom du opplever problemer med online booking, de fleste busstransporten nettsteder gir telefonnumre som vil koble deg med en agent for å forenkle prosedyren. Det er også spørsmål om å betale via kredittkort, som transaksjonen ikke kan være sikker. Pass på at du har tilgang til en skriver hvis du trenger å presentere papirkopier av transaksjonen, i tillegg, ikke det, liste ned noen transaksjon eller kontonummer tildelt deg, og presentere dem til shuttle-driveren. Du kan også prøve å legge inn et bud på nettet og la interesserte ringe deg tilbake når de akseptere salgs.
  • Ombord i romfergen. Sørg for at dokumentene dine og bagasjen er klar 30 minutter før avtalt pick-up tid. Sjekk bilen for sikkerhets funksjoner som brannslukningsapparater og sikkerhetsbelter, og vurdere høflighet og profesjonalitet for fører og annet personell. Dette vil hjelpe deg å gjøre en beslutning om å hyre dem bør behovet oppstår på din neste flyreise.

Mens skytteltrafikk vei til flyplassen er praktisk og rimelig

Mens skytteltrafikk vei til flyplassen er praktisk og rimelig, har du å dele turen med andre fremmede, samt deres barn, bagasje og særegenheter. Hvis du ønsker å betale en premie for fred i sinnet, bør du vurdere å ta en taxi i stedet. Hvis du reiser som en gruppe, så en til og fra flyplassen er den mest fornuftige måten å reise, unngå separasjon og koordinering for å gjøre flyturen. Ordninger kan også gjøres for pendelbuss å ta din gruppe til sightseeingturer både innenfor og utenfor bygrensen, og samtidig utnytte pakketilbud som gir betydelige rabatter i forhold til standard priser.