O2s

Fjerne inngrodde hår: fjerne infiserte inngrodde hår

Lær hvordan du kan bli kvitt inngrodde hår før de blir smittet

Inngrodde hår kan være en irritasjon eller en smertefull opplevelse. Hvis du ikke vet hvordan du skal bli kvitt dem, vil de fortsette å bry deg og kanskje til og med bli infisert. Hår sjakter blir inngrodde når de krøller seg under huden i stedet for å bryte gjennom porene til å vokse over huden. Inngrodde hår kan ofte skape stygge humper, rødhet og irritasjon. Få kontroll over dine folliklene ved å fjerne inngrodde hår riktig. Følg denne fremgangsmåten for hvordan du fjerner disse stygge irritanter.

Fjerne inngrodde hår: fjerne infiserte inngrodde hår. Ren hud med såpe og varmt vann.
Fjerne inngrodde hår: fjerne infiserte inngrodde hår. Ren hud med såpe og varmt vann.

Verktøy:
Isopropanol
Pinsett
Hydrogen peroxide
Vaskeklut
Varmt vann

  1. Ren hud med såpe og varmt vann. Siden fjerne en inngrodde hår vil åpne porene, vil du være sikker på at ingen skitt eller bakterier finner veien i å forårsake infeksjon. Vask området rundt inngrodde hår eller hår. Dette er et svært viktig skritt.
  2. Sterilisere pinsett. Forebygge infeksjon er en av dine første prioriteringer siden du ikke ønsker å skape mer irritasjon enn du allerede har. Sug pinsett i rubbing alkohol i noen minutter for å sterilisere dem.
  3. Påfør en varm komprimere. Hvis håret ikke har brutt hud, trenger du ikke ønsker å grave etter det, med mindre det ser infisert. Så hvis du har en liten bump, holde en varm komprimere til området i ett til to minutter. Dette skal hjelpe håret til å løsne fra huden.
  4. Åpne huden for å fjerne hår. MERK: Dette trinnet bør bare brukes hvis huden blir smittet eller blødning, og håret vil ikke løsne fra huden. Ved hjelp av den skarpeste kanten av pinsett, legge trykk på håret for å lage riper i huden og la håret slippe fra hårsekken.
  5. Uncurl håret og trekke den tilbake. Du ønsker ikke å trekke håret ut. Plucking en innvokste hår vil føre til at utskifting håret for å ha et lignende problem når det vokser i. Så uncurl håret slik at enden stikker ut over huden. Lett trekke håret for å bevege den i retning av hårveksten.
  6. Rengjør området med hydrogenperoksyd. Når du er ferdig med denne inngrodde hår behandling og har inngrodde hår ut fra under huden, kan det være puss, blod eller andre tegn på infeksjon i hårsekken. For å hindre ytterligere inngrodde hår, sørg for å rense huden. Hell hydrogenperoksyd i hårsekken, og la den rense porene. Hvis du har fjernet en infisert inngrodde hår, vil den helbredende prosessen ta litt lengre tid, så det er alltid godt å handle umiddelbart når du ser en inngrodde hår.

Inngrodde hår kan være et irriterende problem, spesielt i varme, fuktige klima. Hvis du finner røde nupper på huden din som er et resultat av inngrodde hår, det er noe du kan gjøre med det. Følg disse trinnene for å ta seg av problemet og forhåpentligvis hindre at den repeterte.